Усмивка | “Улыбка :)))”

Днес, преглеждайки най-старите записи в блога, попаднах на “Улыбка : ) ) )”, един от най-древните. Не съм сигурен кое е било “Елито”, което ми го е изпратило, но се сещам за едно “Ели”, която вероятно е била :). И което е все още един от най-скъпите ми хора!

Гледайки записа видях, че оригиналният SWF, който е вързан там, липсва! Съответно липсваше и “клипчето” (не е точно клип, Flash-приложение е). Помнейки колко яко беше нещото, реших да го издиря. Естествено, Интернет е бездънна яма (или казан за отпадъци, например), та и това също намери в него. Но понеже търсенето не беше “I’m feeling lucky” тип, реших да си го архивирам и при мен.

Отначало мислех да кача SWF файлът, но понеже SWF не е долюбван формат от съвременните браузъри (всъщност при мен само добрият, стар Internet Explorer 11 успя да отвори без допълнителни плъгини), реших да преработя клипчето до mkv. След малка заигравка с OBS (казвал ли съм ви вече колко уважавам този страхотен софтуер?), най-накрая уцелих настройките и успях да запиша клипчето.

Ето я и “Улыбка” във вариант, който би следвало да се пее по-лесно от почти всичко:

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text