Servage сервира все по-добре

Преди време [мигрирах към нов хостинг](http://doncho.net/?p=465). Днес получих поща от [Servage.Net][Servage] научих, че хората са предложили още по 35GB към пакетите, които вече имаме. Не че мястото ми беше свършило, но явно на някой тези мегабайти са му нужни :).

Или просто [Servage][] са видяли, че никой така и така не може да напълни дадените му 75GB место и чисто маркетингово са решили да ги “завишат” на по 110GB. Чудя се, какво ли би било ако човек намери начин да напълни това пространство. Например, да си качи всички снимки онлайн (което започва да ми се върти в главата). Пиратски материали не може да се хостват там, защото ако започнеш да го правиш [Servage][] просто ще ти дръпнат шалтера. Но това за снимките не звучи зле, може би трябва да се помисли.

Така или иначе, вече имаме по 110GB там. Това, комбинирано с 1,11TB трансфер на месец и с unlimited за всичко, което нормален хостинг би могъл да иска (мейли, MySQL бази и т.н.) прави един много интересен пакет (за EUR 8/месец). Единственото, което забраняват, е препродаване на пакетът, но кой ще ти препродава при тази цена?

Ама каква реклама, а? Но момчетата определено си го заслужиха. Ако случайно ви хрумне да си направите акаунт, използвайте [този линк][Servage]. Това е връзка с моят референтен номер, за да знаят кой ги е препоръчал.

[Servage]: http://www.servage.net/?coupon=cust22000 “Връзка към Servage.Net (с моят купонен код)”

4 thoughts on “Servage сервира все по-добре

 1. Предполагам, че те интересува.

  Вече за 3-ти път ми се случва, блогът ти да не може да се свърже с базата данни (за около минута). Съобщението, което дава е:
  “Error establishing a database connection

  This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can’t contact the database server at mysql13.servage.net. This could mean your host’s database server is down.

  * Are you sure you have the correct username and password?
  * Are you sure that you have typed the correct hostname?
  * Are you sure that the database server is running?

  If you’re unsure what these terms mean you should probably contact your host. If you still need help you can always visit the WordPress Support Forums.”

  Май нещо Servage от време на време си почиват ;).

  Поздрави Ему

 2. @Emu: истина, забелязах го на няколко пъти и аз. Ако проблемът не се оправи, ще говоря със съпорта. Това, което става според мен е, че SQL сървъра изчезва. След това се появява (ама точно все едно правят рестарт, което се надявам да не е случая).

  Времето ще покаже. Засега съм доволен.

 3. Така като гледам домейна на MySQL-а ми изглежда (почти съм сигурен), че е на отделна машина от сториджа ти и предполагам, че е само за тази цел. И нищо чудно, ако MySQL-а се срути нещо или някакъв трешолд за продължително натоварване да рестартира поне процесите на MySQL-а, ако не и цялата щайга.

  Та, предполагам, че от съпорта си го знаят това и няма да ги учудиш много 😉

  Поздрави Ему

 4. Еее, ще се проявя като спамер (не че не съм :)), но малко след като постнах и се сетих.

  Защо не си направиш една страничка или пред админ панела да си пускаш от време на време:

  SHOW STATUS LIKE “Uptime”;

  и да видиш преди колко време рестартиран?

  Поздрави Ему

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text