Болен

Вчера ми беше зле и реших да се прибирам вкъщи. За жалост обаче прибирането не помогна много – днес съм още по-зле.

Някаква бясна настинка или грип ме тресе. Нещата започнаха още в Будапеща – целия ден бях отпаднал, едно такова смотано ми беше. :Веси: твърдеше, че това е поради недоспиването, но аз още тогава усещах, че се мъти нещо. Аз съм програмист, при това играя и WoW от известно време 🙂 : с недоспиване съм свикнал, но този дискомфорт определено не идваше от там.

Днес си стоя вкъщи: кисел и втечнен! Опитвам се поне на пощата да отговарям, засега успявам да удържа стремежа да се забия в корпоративната мрежа и да почна истинска работа, или пък да се забия в Argent Down и да започна истинска игра :(. Но скоро ще избера едно от двете. Кое ще зависи от това дали има на работата някой на зор (един се очертава засега, опитвам се да го убедя да се отбие утре в офиса).

Грозното е, че в неделя ме чака едноседмична командировка в USA. И ако не успея да се оправя, ще е много, много грозно. Хард дискът на ноутбука така и ще остане несменен, добре поне че не е правил проблеми от миналата година. След командировката ще го сменим, дано оцелее до тогава. Ако аз обаче съм пак така болен, въобще не мога да си представя как ще издържа полета (при това с прехвърляне). Но да се надяваме на най-доброто.

Да знаете за lvl 60 healer в региона около Шарлотенлунд?

7 thoughts on “Болен

  1. Предполагам няма да идваш в Охайо? Ако ДА, звънни едно телефонче :). Не знам дали си идвал в Америка преди, но гледай да не се САЩисаш :). Във всеки случай ти пожелавам скорошно оздравяване и приятно изкарване.

  2. Да, за пръв път ми е :). И не – няма да идвам към Охайо. Ще си стоя във Вашингтон. И ще гледам да не се защисам, все пак видял съм доста свят преди това, макар че със сигурност ще е различно и доста интересно изживяване…

  3. Дончо аз съм спец вече мога да ти пиша направо в блога- благодаря за просвещението когато си дойдете другия път трябва да почерпя. Приятно прекарване в САЩ

  4. Не че има за какво, но винаги може да почерпиш, ако трябва :)…

  5. @Владо: НЯМАМ ГО! Моля те, пусни ми още веднъж телефоните ти като гмейл, да не ги търся из истории и т.н. И крайно време е да си освежа записът “Владимир Георгиев” в моята адресна книга :(. Извинявай!

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text