С GMail шега не бива

GMail за пореден път доказаха, че с тях шега не бива.

На 01.04. много хора си мислеха, че първоаприлското нарастване на гмейл кутиите е само шега. Даже в един-два форума се наложи да спорим по въпроса (щях да спечеля един бас, ама не се хванаха). Днес обаче виждам вече 2050MB големина – може би това е края на нарастването засега. Ще видим!

Мисълта ми е, че GMail като цяло направиха изключително качествена услуга. Дори един ден да ми поискат някой и друг долар, бих ги платил с удоволствие. Ако нямаш собствен интернет сървър, на който да си складираш пощата, тогава GMail е незаменимо удоволствие и нов стандарт за пощенска услуга.

Не говоря само за обема. След ГМайл и Yahoo и MSN, че даже и АБВ.бг предложиха повече пространство. Говоря за възможностите, удобството и удоволствието, което ти предоставя работата с тази услуга. Отскоро (преди по-малко от седмица) с ГМайл вече може да пращаш “шарени” (HTML) пощи. Мисля, че и някои други го “умеят това” вече – само дето не помня кои :).

Определено няма да си закрия и останалите акаунти. doncho_angelov и donangel ще си останат (респективно в МСН и Яху). Но цялата ми поща в момента тече към GMail – с някои много редки изключения.

Използвайте я – няма да съжалявате!

7 thoughts on “С GMail шега не бива

 1. И аз бях приятно изненадан от това, въпреки че съобщенията ми в gmail се събират на една страница.
  А дали успя да разбереш защо точно толкова са я направили?

 2. http://ju-lian-technology.blogspot.com/2005/04/gmail-2gb.html

  Направили са я толкова понеже искат да имат най-голямата поща предполагам. Дори четох че имало хора който вече били запълнили тяхният 1GB. Трябва да имаме и предвид това, че Yahoo смятат средата на Април също да станат 1GB. Въжможно е това да е отговорът на Google на тази новина 🙂

 3. Аз лично бях във възторг :). И без това от известно време съм станал Гманиак :), това направо ме Гзакопа :).

  Цял ден ходех ухилен, след като видях какво правят. Не знам защо ме накефи така – сигурно в комбинацията с HTML мейлът, който вече може да пращаш от там…

 4. @donangel
  … аз сега зацепвам, че ти трябва да си doncho 😉

 5. @ju: по-добре късно, отколкото никога ;).
  Дааам освен като Дончо съм известен и като DonAngel 🙂

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text