Още пролет

Къщата в парка до Шарлотенлунд
И днес беше поредният слънчев и топъл ден тук. Направо не е за вярване – температурата около обяд беше над 14 градуса. Всичко това на фонът на тукашните ширини малко ме изненадва, но какво пък – знае ли човек какво ще следва? Може да се окаже, че ще имаме топла пролет, горещо лято и меки есен и зима. Макар че последната есен не остави много добри впечатления у мен, пролетта засега е отличник :).

Днес се поразходихме до морето и обратно. Една бърза разходка и пазаруване след нея. Направихме и някоя и друга снимка – крайно време е да кача известно количество снимки в галерията, защото ако не го направя тези дни, съвсем ще ме домързи. Сигурно ще снимаме и в България, но там ще са за друга категория :).

Засега ми прави кеф всеки хубав ден да правя по една снимка с джобната джаджа. Малките парченца, които виждате тук, идват от нея. Само се налага да ги намалявам на 1/3 от “оригиналът”, защото оригиналът не е за гледане :). Ръбест, понякога поразмазан – даже на мен ми изглежда зле, а ако го плесна тук някой професионален фотограф може и под съд да ме даде, ако го види.

Този уикенд беше интересен, защото беше слънчев и топъл. Дано да следват все такива прекрасни пролетни дни – хем по-лесно се работи, хем и животът ти се струва по-приятен :).

Е, вече сме в новата седмица, дано да е лека и успешна!

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text