Мъжко ще е!

Това е положението. След 6 месеца чакане разбрахме, че и този път няма да имаме мома. Каквото – такова, важното е да е живо и здраво.

Имаме си и снимка на "оборудването", което категорично потвърждава това твърдение. Макар че понякога и в това стават грешки, засега се готвим и свикваме с идеята за двама сина.

Ангел го прие най-философски:

Е, поне няма да купуваме кукли!

Той като че ли започва със стандартните "грижи" с другия пол: вчера някакво момиченце го дръннало в детската градина и нашия човек ревнал. Анализът показал, че момичето е виновно (не че съм очаквал друго, Ангел засега е доста кротък), та накрая той си останал ревящ, а момата – наказана.

Интересното сега е, че бяхме готови с варианти за имена за женско. А сега трябва да мислим почти отначало :). Но, разбира се, това далеч не е най-важното. Най-важното е да се роди живо и здраво и майка му също да е жива и здрава след това.

Иначе вървим големи, очакванията са за 4+ кила бебе. Да видим!

14 thoughts on “Мъжко ще е!

 1. спокойно, докато не излезе от пубертета, не се знае какво е…

 2. @foo: ЛОЛ, абсолютно прав си :). Но биологичния пол си е биологичен. Поне за следващите няколко години ще е “момче”, пък като дойде време да се самоопределя – изборът си е негов. То същото важи за кой ли не, и не само до пубертета 🙂

 3. Еее, супер!

  Честито, Дончо!

  Честито, Веси!

  Честито, Ангеле!

  Аз скоро станах чичо на квадрат и съм адски щастлив, а представям си, какво ще ти е на теб, като станеш Татко на квадрат :). Е, брат ми се оказа по-голям майстор от теб и Станислав се сдоби със сестричка Гергана, но не се предавай ;). Другото може и да е женско :).

  Да сте живи и здрави!!!

  Поздрави Ему

  П.П. Бъдещата придобивка може съвсем да ти намали времето за бложене, но пък ще ти даде повече поводи да бложиш ;).

  П.П.П. И не задавай въпросът: А ти кога?

 4. Айде честито и от нас. Пък винаги има вариант да е мома 🙂 Докато не се роди не се знае 🙂

 5. Май и вие ще се присъединявате към нашия клуб с двете момчета, а? 😉
  Но изчакайте да се роди (и за всеки случай си пригответе и женско име), защото и на нас за малкия ни бяха казали, че ще е момиче, и докторът беше искрено изненадан като го извади и видя, че не е 🙂 .

 6. Двама братя да пазят по – малката сестар, това ти пожелавям 🙂 Пожелавам ви лека и безпроблемна оставаща бременност и да са ви живи и здрави!

 7. Честито на мама Веси, тате Дончо и малкия Ангел. За пола не се знае. То един колега така чакаше момче със сигурност, а когато излезнала акушерката му казала ” честито имате си две момиченца” при което той и отвърнал, “а това не е за мен. върнете се и проверете аз чакам момче”, но момчето се оказало наистина две момиченца. Това не е майтап а напълно реален случай. Така,че не губете надежда до последно.
  Каквото и да е важното е да са живи и здрави.

 8. Честито и на трима ви!
  Желая безпроблемна /лека явно няма да е с тези 4 килограма/ бременност и раждане и здраве на мама и бебе.

 9. Ех, че хубава новина :))) Честито на цялото ви семейство!

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text