Преминаване

Преминаха около десетина тежки дни. Като изключим работата (много натоварена, през денят огън и жупел, не само от небето) и неприятностите (имах си проблеми в България, важното е че всичко се развива възможно най-благоприятно), нямах и особена муза за писане. Лошото е, че почти нямах и много възможност за четене, а любимите ми блогове бяха натворили много нови и интересни за мен неща ([1], [2], [3], [4], [5] и много други).

Миналата събота бяхме на барбекю с приятелите ни Нора и Цецо, както и с още няколко българи, живеещи в Дания. Беше интересно, най-вече защото въпреки на пръв поглед малкото общи неща, намерихме общ език с цялата компания. Тази събота ще се видим отново – за да гласуваме и за да изпием бири след това. Трябва да взема да кача снимките, защото хората ме чакат. А и ми е любопитно какво е станало и какво не е могло с нашият апарат.

Като изключим барбекюто и нормалните преболежки, седмицата мина добре. Григоре, благодаря ти много за навременната помощ. Днес се разбра, че най-вероятно всичко е наред – повече ще се знае следващия петък.

Утре с :Веси: смятаме да ходим до Люнгби. Ще пообиколим този/онзи магазин, за да си потърся истински планински обувки и дъждобран. В момента нямам обувки за похода през Август и смятам да поправя тази липса. Също така може да намерим и други интересни работи.

От около седмица тук е наистина топло – през деня температурата в стаята стига 27 градуса и на датчаните започва да им става много топло. Днес двама от колегите се оплакаха колко им е зле, а аз им обясних че при “добро време” в български офис температурата ще отиде към 30-32, че може и повече градуса. Те млъкнаха и си продължиха работата с високо вдигнати вежди :).

Интересно е да се наблюдава как датчаните ходят на плаж. Но за това май ще пиша отделно и някой друг път. Сега смятам да натисна Publish и да сложа край на 9 дневното мълчание в този блог.

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
%d bloggers like this: