Здравейте отново!

Здравейте приятели!

Много неща имам да ви казвам. Много неща след дълго мълчание. Надявам се да имам достатъчно време и кураж да го направя скоро!

Имам да ви се извинявам. За много неща:

  • За дългото мълчание
  • За това, че накрая на дългото мълчание целият сайт се продъни в небитието/ Може би сте си помислили “Този беше до тука – писна му от блози”. Не, не е така, надявам се да грешоте!
  • За това, че дори и сега не знам откъде да я започна с обясненията. Мисля!

Всъщност, този кратък текст е само за да ви се извиня. И за да ви кажа, че дори след отпуската и дори след дългото мълчание все още съм жив. И се опитвам да се справям с проблемите.
За тези, които не знаят – командировката мина, донякъде успешно. Прибрахме се живи и здрави.
Поради вихъра от емоции и събития от последните няколко седмици работа, нямах желание, муза и дори и мъничко ми липсваше време да ви пиша повече. Обещавам – скоро ще се поправя!

Поздрави от мене и до скоро!
Д.

4 thoughts on “Здравейте отново!

  1. Ееее, най-накрая. Добре дошъл отново. Аз те бях почти отписал като блогър, ама сега смятам да приема с интерес извиненията ти под фомата на чести и интересни постове.

  2. :). Мерси за доверието ;).
    Надявам се да оправдая доверието под формата на чести и интересни постове.
    Добре, че беше този срив на хостинга, та да седна и да ъпгрейдна WordPress-a. Случайно да дадеш идея как да си конвертирам базата данни в UTF-8, та да “стана и аз бял човек”?

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
%d bloggers like this: