Биволъ-ски вълнения

Днес ми се случи нещо много интересно. А именно, присъединих се към ордата на биволо-презрените. Г-н Атанас Чобанов, основната фигура на Биволъ, официално ме анатемоса, порица и премахна от приятелите си във Facebook:

Bivolsko

Честно казано, очаквах го. Напоследък си позволявах твърде често и твърде много да поставям въпроси относно коректността на Биволъ. Доста дискусии гледах и четох, и червеят на съмнението сериозно ме загриза. Защото докато някои от отговорите бяха удовлетворителни, някои бяха от типа “ама и ние бием негрите” (справка: онзи стар виц).

А явно съмнения относно коректността на Свещената Чифтокопитно са абсолютно недопустими. Нещо явно недопустимо, или както г-н Чобанов се изразява по-горе, “охотно публикуван клеветнически материал за Биволъ” :). Държа само да кажа, това беше “охотно споделен”, а не “охотно публикуван”, но явно охотността на деянието е това, което раздразни толкова много г-н Чобанов. Аз пък не харесвам думата “охотно”, много про-руска ми звучи, макар да е в Речника на българския език.

На мен ми се струва, че “наказанието”, което смирено ще излежа до края на живота си, е твърде тежко за “провинението”, но да си имате едно наум, ако случайно някой от вас се осмели да се усъмни в Свещената Коректност на чифтокопитните. Демократично ще бъдете наритани. И ще свършите в моя казан.

За мен Биволъ вече не съществува като медия. Медия, която се саморазправя с (по)читателите си.

One thought on “Биволъ-ски вълнения

  1. Дончо и мене ме псува на стената Чобанов заедно с Генов – изтриха ми коментарите и ме блокираха…като почне човек да задава неудобни въпроси и си направи труда да се порови като хората…нещата загрубяват…Всъщност интересен факт е, че докато четях този медиен инструмент наречен “орган за независима журналистика Биволъ” не видях нито една публикация срещу Иван Костов например…като се поогледах разбрах, че “нащо” момче Чобанов е кандидат за евродепутат от Синята Коалиция през 2009 година…и това го пише в неговия блог 😉

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text