Delivery Shop Ltd. – перфектният доставчик от САЩ

Покрай поръчката на новия ми телефон изключително ме подразни идиотското отношение на Expansys. В опитите си да поръчам телефона си от тях, освен че дадоха скъпа и нереална цена, те се доказаха като некоректен, неспособен да достави стоката магазин. След като ми потвърдиха телефона, те на трипъти променяха срока на доставка, като го правеха в последния ден, когато би следвало да го получа. Първия път ми казаха 4 дни, аз чинно изчаках, на 4-я ден срока “магически” стана 6 дни. След 6 дни той стана пак така магически на 8 дни и т.н. Мотаха ме цял месец. Затова си заслужават малко безплатно SEO от мен. Никога няма вече да използвам Expansys, ако имам и най-малката друга алтернатива.

След месец чакане, вбесен от малоумната им политика (“Не можем да ви кажем със сигурност кога ще получим доставка”? WTF? Вие квартална сергия ли сте, или международен доставчик?), реших да ги зарежа. Започнах да търся и след няколко часа бях сигурен, че съм “открил златна жила”, така да се каже. Намерих Delivery Shop Ltd.

Delivery Shop открих през търсачка, докато отчаян и ядосан търсех откъде да си поръчам Google Nexus S. След като ги открих, имахме кратък обмен на съобщения с Димо Гочев, мениджър от компанията. Бързината на отговорите и точността им ми вдъхнаха увереност, че това е моят доставчик, след което направих поръчката от тях. Процедурата ми беше обяснена детайлно и с голямо задоволство мога да кажа, че каквото хората казаха, че ще стане – това стана. Отношението им малко ми напомни отношението на класическите американски компании за услуги, което общо-взето е рядкост в нашите ширин. Expansys въпреки голословните си хвалби, българските си телефонни линии и българския си сайт на английски доказаха за пореден път, че в Европа много имаме какво да се учим от американците в това отношение.

Точно 20на дни след като си поръчах телефона, той беше доставен директно вкъщи, в перфектно състояние.

Горещо препоръчвам Delivery Shop Ltd. за всякакви доставки от САЩ. Хората очевидно доставят всичко, от електроника до обувки. Благодаря им, че ги има и им пожелавам много бъдещи успехи!

12 thoughts on “Delivery Shop Ltd. – перфектният доставчик от САЩ

 1. А колко излезе телефона като крайна цена (заедно с митото и доставката)?

 2. Дончо, ще пробвам Delivery Shop за едно обективче благодарение на този пост. Дано всичко е наред. После ще пиша отново

  10x

 3. @Оги, успех с покупката и непременно да споделиш дали си доволен или не.

  Аз също скоро ще ги ползвам и за друго!

  @Loshia: виж си е-пощата

 4. Дончо, може ли и аз да питам колко излезе телефона – пълна цена с доставка и т.н.? Мерси!

 5. Хубаво е, че има коректни компании; хубаво е да се знае и кои са.

  А “Точно 20-на дни…” ми прозвуча малко странно 😛

  1. За “точното”: такъв съм си аз, тафтологията не ми е чужда :). Но признай, че е леко ГНУ-стил… рекурсивен нелогизъм, така да се каже 🙂

 6. DeliveryShop e БЕЗУМНО скъп посредник и трябва да не си в ред, за да си поръчаш нещо от тях. За стоки на стойност към 500 долара искаха крайна цена от 800 долара. Само комисионната им беше към 35% – пълна лудост. За справка – една пловдивка фирма (да не правя реклама и няма да казвам име) ми взе последния път 25% и доставката на същите тези продукти, за които от деливъри искаха 98 долара ми излезе 46 долара.

  Та с две думи мислете повече преди да взимате глупави решения

  1. Макс, благодаря за коментара! Може ли да дадеш тук информация за фирмата (няма да го приема за реклама, а за услуга), за да може да ги проверя следващия път, като имам нужда от доставка?

 7. Около година след последното мнение, да питам все пак някой скоро да е ползвал услугите на buynowfromusa или delivery-shop? Искам да си купя яке и панталон pro shell за около 900$ та се чудя по какъв начин се подсигурява човек, че няма да изгори с едни 1000$ примерно?

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text