Long time, no see!

Гледам “Имате поща” и пиша това с новия Live Writer Beta. Мартин се бори с една играчка до мен. Чаша вино до X61 подпомага процеса. Повече от месец не съм писал, а за този месец се случиха няколко интересни неща. Ще започнем почти по ред на номерата:

 • Бяхме за седмица на Халкидики. Цялото семейство, включително и Мартин. Е, не беше особено “почивка” с две деца, едното от които беше четири месечно бебе, но все пак беше нещо различно.
 • Празнувахме си рожденните дни. Страхотно беше!
 • Смених си позицията. Пряката техническа експертиза остава малко назад в ежедневната ми работа. За сметка на това мога да се фокусирам повече върху people management, което винаги ми е харесвало.
 • Посетих “Катарино Спа”. Беше интересно, но определено не съм очарован от това, което човек може да получи там. Особено предвид фактът, че Гърция е толкова близо до него. Знам, на много хора им харесва, но на мен лично – не. Явно не съм техния тип клиенти. Жалко, повечето приятелки на Веси го харесват, което значи че и тя го харесва, което значи, че ще и е криво, като не ходим.
 • Търся контакт със стар приятел от Гърция, а все още не мога да открия правилните му координати. Днес направих сериозна стъпка напред в разрешаването на този проблем, но все още проблемът стои. Ще ходим с Веси към Гърция в края на месеца, затова искаме да се видим и с него!
 • Изпробвам един едногодишен Thinkpad X61, с който мисля да сменя моя T61p. Таблетът е мега-удобство при новата ми позиция. Ако се сприятелим, вероятно ще го взема. T61p е мощен слон, но е твърде “технически”. А с X61 можеш да си водиш много лесно бележки 🙂
 • Купихме си Nintendo WiiFit. Страхотна джаджа, но още сме в процес на изпробване. Ще пиша повече, когато имам повече впечатления. Засега имам 16 вълнуващи минути с нея и чакам още :).

Толкоз. Телеграфно, но дано доведе до по-често писане. Иначе, ако на някой му липсвам, да заповяда във Facebook 🙂.

3 thoughts on “Long time, no see!

 1. “Знам, на много хора им харесва, но на мен лично – не. Явно не съм техния тип клиенти.”
  Дончо, ако повече хора можеха така да споделят предпочитанията си за нещо – не с плюене и обиди, а кротко и ясно – щеше да е много хубаво.

  А за Вии-то – голямата (7.5 години) е горд притежател и не слиза от дъската. И аз май :). Има и Вии Спорт – също е много добра алтернатива за децата, когато навън е студ и дъжд, а трябва да се раздвижат.

 2. А бе таблетът няма и една година.
  В отлично състояние е :-Р С всички екстри.
  Кво му плащаш? Аз ползвам само Х61 и още се опитвам да му завъртя екрана :))))

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text