Още снимки

Днес, покрай ъпгрейда на WordPress до 2.6.1 реших да кача и 2 албума, които Веси ми е приготвила от доста време:

#### Синеморец, Май 2008 ####

Няколко прекрасни дни в началото на това лято. Веси тържествено обеща да не ражда тогава и решихме да се присъединим към Тянко и Цонка за няколко дни в Синеморец. Изкарахме много приятно, като се изключи една издънка на хотела.

#### Мартин на 2 месеца ####

По аналогия с албумът “Ангел на 2 месеца”, Веси събра снимки на Мартин около същата възраст. Интересни визуални сравнения :).

Качих албумите и в старата галерия [Мартин на 2 месеца; Синеморец (Май 2008)]. “Старата”, защото съм почти 100% решил да се насоча само и единствно към WordPress, като преместя постепенно албумите от старата галерия тук. Колосална работа (около 200МБ снимки!), но ми се струва, че ще е възможно.

7 thoughts on “Още снимки

 1. Сакън не мести! Поне докато не намериш някакъв по-добър плъгин или както там му се вика за wordpress, “новата” галерия е много “постна” и няма никакви възможности за нормално разглеждане – снимка по снимка на цял екран. Налага се да се клика върху малките снимки за уголемяване и после BACK за връщане.
  Иначе малкия човек е голям сладур, много е порастнал откакто се е родил и е много лъчезарно детенце 🙂 да ви е жив и здрав!

 2. Хмм! С какъв браузър работиш? Да не е IE6 или нещо по-екзотично?

  Галерията има перфектен JavaScript, с който си показва снимките и имаш Next/Prev и т.н. За да не го виждаш може да има следните причини:

  1) НЕ изчакваш да се заради страничката както трябва (удари Ctrl+F5 и пак почакай да спре да зарежда и пробвай)

  2) Имаш забранен джава-скрипт

  3) Ползваш браузър, който не се поддържа. Аз съм пробвал и галерията работи ОК на FFox (последен), IE7 и IE8 beta 2.

  Много странно!

 3. Мда, проблема е в моя телевизор, но някак си “централно”, тоест и в ИЕ7 и в лисицата не работи на същия компютър…ще го търся къде е, извинявай за парата 😉

 4. Hello
  Doncho
  Your blog is very nice 🙂
  And I like your articles very much.
  Can you add my webiste to your blog,please?
  My site is about free ebooks download.
  http://www.ebook-x.com/
  My email:alibiner.cn@gmail.com
  Best Regards!
  Thank you very much.

 5. Очарована съм.Направо незнам какво да кажа.Всичко е много хубаво,албумите,цялата галерия от снимки.Прекрасни дечица,красива жена,страхотно семейство.:)Много ви се радвам и искам да кажа,че замисъла на Вашият blog е страхотен,защото е специален!Поздравления:)

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text