Microsoft Dynamics CRM Certified

Най-накрая! След дълга сага, досадно четене на книги, развъртане, оправяне, чегъртане и т.н. из виртуални машини и след 2 пъти отлагане на датата за изпит, успях да си взема сертификацията за Microsoft CRM 3.0 Applications.

Малко ми е странно, че първата сертификация не е свързана с програмиране. Винаги съм си мислел, че ще стана MCP именно с такъв изпит. Но май най-накрая попаднах на човек (в случая – мениджър 🙂 ), който сложи яко вилата на врата ми и успя да ме накара да преборя мързела в себе си и да взема първия сертификат.

Друго също е странно :). Този декември излезе Microsoft Dynamics CRM 4.0. А аз вземам изпит за 3.0. Да се надяваме, че upgrade изпит ще има, и че той ще е по-скоро.

Ако някой се интересува повече от Microsoft Dynamics сертификация, тук има индивидуални learning и certification планове за повечето продукти от линията на Microsoft Dynamics.

3 thoughts on “Microsoft Dynamics CRM Certified

  1. Честито! Ако можеш сега да ми кажеш дали има лесен начин да импортирам документи в Small Business Financials — ашколсун! 🙂

  2. @Георги Тодоров: Изчервен съм :). Не съм виждал това чудо все още. Не ми е попадало, но сега като му разгледах сайта, изглежда любопитно.

    Пробвал ли си да питаш в нюзгрупите? Може и да ти помогнат?

    И какво точно искаш да кажеш с “импорт на документи”? Да вкараш примерно фактура автматично там, или просто да закачиш документ(и) към записи в продукта?

  3. фактура, credit memo и т.н. по форумите и от съпорта разбрах, че мога да си напиша нещо за целта, но на техния си език…или нещо такова. защо просто нямат “import” меню! е…това беше отдавна, от тогава съм се отказал, но ако има лесен начин…:-)

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text