5 неща, които не знаеш за мен

> По принцип не обичам верижните предизвикателства. Точно както и верижните писма. Затова доста се зачудих, когато Верчето ме предизвика с нейния материал “5 неща, които не знаеш за мен”. Но поне не ми обеща, че ако напиша 5-те неща, нещо хубаво ще ми се случи, пък ако не ги напиша – Адът ще се разтвори и ще залее любимия ми ноутбук с огън и жупел. И понеже точно този елемент липсваше, реших да приема.
>
> Понеже повечето от близките ми хора знаят за тези неща, това няма да е изненада за тях. Но ще е изненада за т.нар. “редови четец” тук :), затова смятам, че се брои.

1. Много харесвам bodyart: татуировки и пиърсинг.

2. В ранното ми детство завиждах на момичетата че са… момичета. След това започнах да ги харесвам и така завистта изчезна :).

3. Навремето съм писал героичен реферат за Георги Димитров. Всъщност беше “събрани” материали от героични книги за Вожда. Стигнах до 3то место на регионалната рефератджийница в Пловдивски окръг. Явно тези, които бяха писали книгите, са били добри!

4. Много исках да стана летец. Ама много. Но се провалих с гръм и трясък на лекарският преглед на тогавашното ОСО. Едно от най-големите ми разочарования.

5. Като ученик имах (смея да твърдя – доста успешна) кариера в танците. 2 години народни и 2 години състезателни. Първото зарязах от глупост, второто – заради компютрите. И за двете съжалявам сега. Въпреки това мразя танцуването в дискотеки и по купони.

Кои ли да са следващите?

Надявам се, че Пейо, Йовко, Григор, Ирина и Мона няма да ми откажат… Въпреки всичко си мисля, че по 5 наведнъж е много. Но така или иначе някои от изброените сте твърде заети за такива работи, а други – твърде несериозни :)!

11 thoughts on “5 неща, които не знаеш за мен

 1. Уау, наистина ме изненада с това за танците! Дончо, винаги съм искала да се науча да танцувам танго като в онзи филм с Ал Пачино “Усещане за жена”, обаче досега нямах партньор. Сега разбирам, че ти , с твоите 2 години успешна кариера в областта на състезателните танци, си точно човекът, който ми трябва! 😛

 2. @ladyvera: Може би щях да бъда, ако не я бях прекъснал преди повече от… 15 години. Леле, как лети времето само.
  А за онова танго може много да се говори. Включително и колко танц ти трябва, докато достигнеш това съвършенство. Честно казано, на моменти си мислех, че това са дубльори, но явно са им скъсали гз от танго по време на снимките, докато го направят както трябва :).

 3. Интересно съвпадение – тема с име “5 неща, които не знаеш за мен”, публикувана под номер 500 в блога ти 😉

 4. и бре, у бре ….айде ся няма да се обиждаме на сериозни и несериозни такива…. https://monito.wordpress.com/…и вземи да ми обясниш как да си вържа статията в коментара, че се излагам тук пред хората дето ти четат блога – като знам всички какви са компютърни светила…..

 5. @Симона: Мони, трябваше да се е “самовързало” ментето. Явно в твоя блог не си дала “trackbacks”. Ти също ползваш WordPress.Com, нали? Странно, и на Вера материалите не се връзват самички.
  Принципът е, че в момента в който натиснеш “публикувай”, WordPress сам трябва да се погрижи за изпращането на необходимата информация до всички споменати в блога ти чужди материали, за да се получи това “връзване”. Интересно защо не го прави, може да е бъг, а може и нещо допълнително да трябва да се разреши.
  Я да си погледнете двете с Вера настройките и да видите дали Trackbacks са разрешени?

 6. С това че ни станал летец си направил голяма услуга на българските ВВС, ако случайно беше успял да се промъкнеш вече щеше да си катострофирал и мъртъв ,но което е по лошо щеше да си потрошил техника за милиони а може би щеше да си отнел и живота на някой друг.

  А в това че си завиждал на момичетата и си искал да бъдеш момиче няма нищо учудващо поне за мен тъй като външния ти вид винаги е бил леко съмнително феминизиран:)

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text