Пре-ъпгрейд: Subscribe to Comments 2.1

Като част от предстоящия ми ъпгрейд днес смених плъгина Subscribe to Comments от версия 2.0.8 до 2.1. Новата версия поддържа промените в API-то на плъгините, с които WordPress 2.1 идва.

Тези дни ще трябва да премина към голямата, нова и вълнуваща версия 2.1. Да видим колко още плъгина ще откажат 🙂

7 thoughts on “Пре-ъпгрейд: Subscribe to Comments 2.1

 1. Така и така започнах с ъпгрейди, реших да се хвърля в дълбокото и да ъпгрейдна направо WordPress до 2.1. На пръв поглед всичко работи ОК, да се надяваме че ще е така и за в бъдеще.

  Аок забележите нещо нередно – свиркайте. Или поствайте. Засега виждам едно нещо – останал съм без blogroll и recent posts.

 2. Аз също имах проблеми с Blogroll-a и реших проблема си като редактирах line 29 на файла category.php намиращ се в wp-includes. Та кода промених от:
  $r['orderby'] = "cat_".$r['orderby']; така$r['orderby'] = "cat_name";

 3. @__Bashev__: То това хубаво, ама аз вече имам един “SET NAMES UTF8” в кода, който ме побърква при всеки ъпгрейд. Сега не ми се вижда читаво да слагам втора такава много специална зависимост, че след това и след нея да вървя.

  Просто потърсих как е реализирано в стандартната тема и го направих по същия начин. Засега ме устройва.

 4. Хей, радвам се да видя гилотинираната ти глава в Блогосферата! Крайно време беше! 🙂

 5. Аз нямах никакви проблеми с пъгините и blogroll-а си е както трябва (сигурно, защото съм с default темата), ама ми изчезнаха смайлитата. Трябва тия дни да отделя малко време да merge-на старата версия на тема и новата и да открия, къде се скриха тия фейсове. Някой ако има идея, никак няма да се обидя, ако ми спести ровенето ;).

  Поздрави Ему

  1. Благодаря! Наистина го ползвам все още, ще погледна разликите и евентуално ще сложа твоята версия и при мен. Но не знам кога ще има време…

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text