Още една блогерка

Новата блогеркаСлед толкова негативни материали в този блог най-накрая е време за нещо радостно и свежо!

Още един от приятелите ми реши да се втурне в блог-света. Страхотно удоволствие е да чувстваш, че и ти си част от приносът за това решение.

Пожелавам ти да задържиш колкото се може по-дълго време ентусиазма си за писане и музата на блогерите (ако такава въобще има някъде из Интернет) да ти е честа гостенка.

А относно пресния ти материал ти за виртуалната любов много може да се каже, но това не в този кратък анонс :). Този си е само за новия блог, другото ще го дъвчем по-късно.

Може би скоро ще трябва да намерим нов хостинг на новороденото, защото сегашния truden.com смърди отвсякъде. Ако опитате RSS-а, ще забележите че не може да отворите никой от материалите. А колкото до стандартизацията на сайта, много може да се … плаче по въпроса.

Но това от новата блогерка не зависи. Тя не е ИТ-спец, така че това е работа на мен и на техно-изродите като мен. От нея зависи само да пълни съдържание, колкото се може по-често и по-качествено!

5 thoughts on “Още една блогерка

 1. Благодаря за коментара по отношение RSS проблема с блоговете на http://www.truden.com
  Проблемът е оправен и може да “линквате” блога на Вашата приятелка.
  Стандартизацията на Truden Web Site не се приема за проблем от моя страна, до толкова, до колкото всички роботи могат да го претърсват, всички “браузъри” могат да го преглеждат и има Google Rank 5.

  Още веднъж Благодаря за оказаната помощ, посочвайки ни непознат за нас проблем 🙂

 2. @Truden: стандартизацията на каквото и да е си е проблем, над който трябва да се замислите сериозно! Колко е Google rank-ът на дадена страница е показателен факт, но не докрай – той не трябва да Ви успокоява. Работете упорито, както съм сигурен че и до сега правите и подобрявайте услугите. Само така ще постигнете (може би) успех някой ден.
  Конкуренцията в тази сфера е убийствена. Вие може би го знаете по-добре и от мен това – все пак това ви е работата.
  Много може да се желае и по отношение на интерфейса на truden. Но и това съм сигурен, че го знаете, просто най-вероятно времето не стига за всичко…

 3. Не ми е това работата, приятелю 🙂
  Аз съм дърводелец, а Truden Web Site съм основал, направил и поддържам между другото.
  Аз имам и много добре стандартизиран блог, но нестандартизирания truden.com има над 3000 Unique Visitors на ден, а другия не повече от 120 дневно.

  Интерфейса е много удобен за портален Web Site, какъвто е Truden Web Site, и не бих пожертвал удобството на потребителите за някакъв “шик” дизайн 😉
  А Weblog дизайна е съвсем друго нещо, и цели да представи сайта като дневник, а не като потребителски Web Site.

  Благодаря за пожелания успех 🙂
  Мисля, че вече имаме такъв…

  Желая и на Вас още по-голям от нашия успех 😉

 4. Здравей, Дончо! Искам да ти благодаря, че си свързал моето пеленаче към твоя блог! Наистина ти имаш голям принос за решението ми да направя собствен блог. Чета твоите публикации и страшно много харесвам стила ти на писане и откровеността по темите, които засягаш. Не знам дали знаеш, но аз си пописвам от дълги години насам, само че предимно поезия. Сега ще се пробвам като блогер и се надявам да имам успех! Ще се стремя да съм честна с читателя и да търся истината, както веднъж ме посъветва ти…Благодаря ти от все сърце! В.
  П.П. И да оздравяваш бързо, ей!

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
%d bloggers like this: