RSS четци за Windows

Днес се изправих пред сериозен проблем. Активизира се някакъв бъг в RSS reader-ът, който използвах. Горкият започна да смесва всички потоци, започнаха да се появяват нови елементи от чужди (включително и на потоци, за които не съм абониран!). Много досаден проблем, и много дразнещ.

И затова дойде ред на търсене на нов четец. От вариантите, които Гугъл посочи, засега се наложи RSS Reader. Другият вариант – FeedReader, макар и опен сорс и по-лек (не изисква .НЕТ) загуби поради липса на функционалност.

Ще видим как ще се държи RSS Reader. И SharpReader в началото беше ОК, но в последствие се появиха проблемите. Новият изглежда по-добре, но… времето ще покаже!

6 thoughts on “RSS четци за Windows

  1. Пробвай Sage – за Firefox или използвай вградения във Firefox или Thunderbird ;-))))))

  2. Нямам идея защо не е известен, но wTicker е най-доброто нещо което съм виждал. За съжаление нямам голям опит с други RSS четци, но мисля ще този е BestOf 🙂 Ето ти URL http://www.wticker.org/ Ще ми е интересно да чуя и друго менние за него. Има доста голяма функционалност и ако трябва да съм честен първите един-два часа гледах като теле в железница. Но все пак това беше и първият четец който съм пробвал.

  3. Аз искам само да споделя една алтернатива за четец, който е базиран на Java и SWT с отворен код и многоплатформен. От скоро го имам в офиса (не е необходима инсталация като администратор на компютър под Windows, което мен ме устройва супер) но немога да дам отзиви. Затова само го споменавам като алтернатива – RSSOwl

    http://www.rssowl.org/

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
%d bloggers like this: