Hunch: Хубаво, но все още не съвсем там

Днес си направих сметка в Hunch.Com. За незапознатите накратко: това е сайт, който претендира чрез кратко “дърво на решенията” да намери отговор на вълнуващ за вас проблем или въпрос.

Сайтът тепърва се развива (разбира се, разчита се основно на обществото да развива и допълва сайта), поради което от време на време може да ви цапне някоя тухла. Ето я първата тухла, която ме цапна: Хънч ми предложи да направя популярния тест “Are you a lesbian”, и аз взех че го направих. Резултатите са зашеметяващи:

image

Е, най-вероятно съм лесбийка. Липсваше въпрос за пол, а аз разбира се че харесвам жени, представях си сватбата, застанал до жена и т.н., все “лесбийски” отговори. Как създателят не се беше сетил да сложи въпрос за пол, който веднага да ви изпраща на тъжния отговор, че няма как да си лесбийка, ако си мъж?

Та, ако ви се троши свободно време, идете на Хънч и се регистрирайте. Току-виж намерите нещо интересно 🙂

Иначе според мен, сайтът има много хляб да изяде и страници да сервира, докато се развие достатъчно, за да изпълнява ролята си.

One thought on “Hunch: Хубаво, но все още не съвсем там

  1. Хехе. То чудно как само 50% си изкарал? Във Фейсбук постоянно някой ме бомбардира с подобни тестове. Истината е, че за решаване на реален проблем тези тестове вероятно са над нивото, на което разсъждава средностатистичиският им ползовател.

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
%d bloggers like this: