Google Reader дразни

Напоследък става нещо с тази услуга. Използвам я активно от повече от година и до сега никакви проблеми. Но напоследък забелязвам, че любимите потоци се опресняват много по-рядко. Преди никога не ми се беше случвало да научавам от другаде за нова публикация в поток, за който съм абониран. Винаги моят reader беше пръв.

От няколко седмици обаче забелязвам тенденция към “забавяне”. Вярно е, имам доста потоци, но това хич не е извинение. Защото те пък би следвало да имат и доста ресурси.

Ако това продължи, ще търся други варианти. Може би пак offline reader за известно време. Ще реша, ако се реша на промяната.

9 thoughts on “Google Reader дразни

 1. Да има го това. Като забавянето е с различна величина. Има случай когато даден пост се прихваща за 2-3 часа, а понякога и повече. Може би понеже google индексират reeder-ите също, защото има share опция и тн…

  Все пак за неграмотници като мен си е най-доброто нещо за четене на feed-ове.

 2. @Емин Бей: Има доста оффлайн четци, но наистина reader е много добър най-вече защото е сървърен продукт. Т.е., откъдето и да влезнеш, все същия брой unread items виждаш. Единственото друго подобно решение може да ти се даде от USB stick с някакъв offline reader софтуер на него.

  Но ако това продължи (и/или се влоши), ще търся друг вариант. Не мога да приема факта, че не съм първи коментиращ в някои от статиите на интересните ми блогове 🙂

 3. Не мога да приема факта, че не съм първи коментиращ в някои от статиите на интересните ми блогове

  Много ми хареса този аргумент 🙂

 4. Тоя проблем май не е само с Reader. Напоследък Analytics също ми се обновява много бавно, понякога повече от 24 часа.

 5. така е, наистина нещо се обози в последно време рийдъра… ама нищо, гугълците ще го оправят, сигурен съм 🙂

 6. Обновяването става понякога наистина доста бавно, но ми спестява от обикалянето на всички блогове, които чета. А както напоследък нямам време за повече от 1 преглед дневно, не ми и прави впечатление кога е зареден даден нов пост. Сигурна съм обаче, че този проблем ще бъде оправен. Гугълци, вярно, имат проблеми с кофти преводи, странни ад-сенс реклами и т.н., но нещата постепенно се изчистват.

 7. aз като прочетох в на Yovko блога, че има проблем с рефреша и помислих, че проблема е в RSS сесиите, а то било в самия риййдер….лошо наистина при положение че е най посещаваната част от гмайл 🙂

Leave a Reply

Theme: Overlay by Kaira Extra Text